Om företaget

Mjukvaruutveckling är ett hantverk!

Vi tror att väl designad mjukvara leder till väl fungerande, anpassningsbara och användarvänliga system som hjälper våra kunder att ägna tid och energi åt det de tycker är viktigt! Vi ser datorer som verktyg för att underlätta vardagen, och vi vet att mjukvaran som driver datorerna ytterst påverkar de personer som interagerar med systemet.

Techne Development AB är ett produkt- och konsultbolag som är specialiserat på system- och mjukvaruutveckling med användbarhet och användarvänlighet som ideologiskt fundament. Vi vet att det finns många system utvecklade av ingenjörer för att lösa tekniska problem, men som tyvärr missat att det är människor som i slutändan ska använda och få nytta av systemet. Användaren måste komma i första hand om projektet ska anses framgångsrikt.

Namnet Techne härstammar från grekiskans “τέχνη” som översätts till något liknande “konstnärsskap” eller “hantverk”, och innebär alltså den praktiska utövningen av estetik. Vi ser system- och mjukvaruutveckling som konstnärsskap, en skapande process som i slutändan resulterar i ett konstverk.

Verksamhet

Företaget utvecklar mjukvara till datorsystem, både ren produktutveckling men även på konsultbasis. Huvudsaklig inriktning är:

  • Appar för iOS och tvOS
  • Server/databasmjukvara
  • Linux- och macOS-utveckling
  • Andriod-appar
  • Utveckling och framtagning av Linux-baserade inbyggda system

Med lång erfarenhet av både stora och små projekt kan vi även erbjuda projektledning och systemering.

Kontakta oss

Techne Development AB
Hertig Karlsgatan 2
582 21 Linköping
Telefon: +46 706 19 11 66
E-post: info@techne-dev.se

Bg: 265-9126

Org.nr.: 556938-5254
Moms.reg: SE556938525401
Godkänd för F-skatt